NAC won zondag het laatste competitieduel van het seizoen met 3-2 van RKC. foto Peter Visser

NAC wint doelpuntrijk duel tegen RKC

Sport

STEENAKKER – NAC won zondag het laatste competitieduel van het seizoen. In het Rat Verlegh Stadion zetten de Bredanaars de ploeg uit Waalwijk met 3-2 opzij.

In de doelpuntrijke wedstrijd werd al snel de openingsgoal gemaakt. Na zeven minuten bracht Ten Voorde de uitspelende ploeg op een 0-1 voorsprong.

Kort daarna maakte Schalk uit een penalty het eerste doelpunt voor NAC. Zo stond het in de tiende minuut alweer 1-1. In de eerste helft werd verder niet meer gescoord.

NAC pakte de draad in het tweede bedrijf snel weer op. Bayram passeerde met een prachtig schot de sluitpost van RKC en zette de Bredanaars op voorsprong. Vier minuten later, in de 63ste minuut, scoorde Schilder de 3-1.

Nog geen minuut later zette Meijers RKC weer op de juiste koers en tikte de aansluitingstreffer binnen: 3-2. Ondanks dat de club uit Waalwijk bleef aandringen werd er niet meer gescoord.

NAC eindigde door de overwinning uiteindelijk op de dertiende plaats.