Afbeelding

BredaVandaag WhatsApp Alert fase 2: nieuwe abonnees welkom

Algemeen

BREDA - De BredaVandaag WhatsApp Alert bestaat inmiddels twee weken, waarin zo’n tweehonderd lezers zich gratis hebben geabonneerd op deze unieke service. Inmiddels zijn we de eerste testfase voorbij en is er ruimte voor 100 nieuwe abonnees.

Hoe het aanmelden in zijn werk gaat, staat uitgelegd op deze pagina. De komende tijd gaan we met deze groep verder testen. Zowel inhoudelijk, als technisch. De BredaVandaag WhatsApp Alert attendeert je op belangrijk nieuws uit je eigen stad, maar geeft je ook de mogelijkheid om eenvoudige manier de redactie te tippen of foto’s door te sturen van zaken die jij nieuwswaardig vindt.

De afgelopen veertien dagen stuurden we onder meer Alerts over het vijfsterrenhotel in de Nieuwstraat, de daling van het aantal inbraken, het ontnemen van de vergunning van Showtime, brandalarm op Breda Centraal en onderzoek naar gereguleerde wietteelt in Breda.

Omdat ook wij onze weg willen vinden in het juiste aantal alerts en de onderwerpen die we op deze manier onder je aandacht willen brengen, zullen we je over enkele weken via een Alert vragen mee te doen aan een korte enquete. Op die manier willen we deze gratis dienst verder aanscherpen.

Lees hier hoe je je kunt aanmelden.