Logo bredavandaag.nl
Kerst, muziek, kinderen, kraampjes en Glühwein. Veel sfeer tijdens de Kerstmarkt Ginneken 2011. foto Janet Olde Wolbers.
Kerst, muziek, kinderen, kraampjes en Glühwein. Veel sfeer tijdens de Kerstmarkt Ginneken 2011. foto Janet Olde Wolbers.

Kerstmarkt Ginneken: Vermaak en goede doelen

GINNEKEN - Twee dagen lang is het al volop winter in het Ginneken. Zaterdag en zondag gaan gezellige kraampjes en goede doelen hand in hand.


De organisatie heeft verschillende goede doelen een plaatsje gegeven omdat het ‘helaas niet voor iedereen even vanzelfsprekend is om te genieten van de kersttijd’. Zo is er ‘The Donkey Game’, waar met een namaak ezel aandacht gevraagd wordt voor het leed van de beestjes namens The Donkey Sanctuary. 

Ginnekenees Willem Dekkers kookt het hele weekend voor zijn eigen voordeur voor KiKa. Dekkers heeft verse erwtensoep en een broodje beenham in de aanbieding, met gesponsorde ingrediënten, zodat de volledige opbrengst ten goede komt aan KiKa.

Pearl of Mozambique ondersteunt en financiert projecten in Mozambique ter verhoging van het welvaartsniveau van de daar wonende bevolking. De acties zijn speciaal gericht op het cree¨ren van werkgelegenheid, verbetering van het onderwijs en de algemene gezondheid van de lokale bevolking.

Verder verkoopt Compananny warme chocolademelk voor Serious Request.

De Kerstmarkt in het Ginneken is op zaterdag en zondag 10 en 11 december van 10.00 uur tot 18.00 uur.

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief