Afbeelding
Politieteam Weerijs

Motorrijder (58) overleden aan gevolgen aanrijding

Politie

OOSTERHOUT/BAVEL - De 58-jarige motorrijder uit Bavel die woensdagochtend zwaar gewond raakte bij een verkeersongeval op de Beneluxweg in Oosterhout is aan zijn verwondingen overleden.

Het slachtoffer reed met zijn motor over de Beneluxweg in de richting van de Europaweg. Ter hoogte van de kruising met de Vondellaan kwam hij in aanrijding met een auto bestuurd door een 45-jarige vrouw uit Breda.

Het slachtoffer kreeg ter plaatse een hartstilstand. Hij werd gereanimeerd door twee verpleegkundigen die onderweg waren vanuit hun werk naar huis. Zij reden toevallig voorbij en besloten direct hulp te bieden. Agenten sloten de AED aan, kort hierna kwam de eerste ambulance ter plaatse waarna de bemanning daarvan de hulpverlening overnam.  Het slachtoffer werd met hartslag en diverse breuken naar een ziekenhuis in Tilburg vervoerd.

Op vrijdag 28 juli ontving de politie het nieuws dat het 58-jarige slachtoffer aan zijn verwondingen is overleden. Het onderzoek naar de toedracht van de aanrijding loopt.