Foto: Wesley van der Linde

Avans pakt uit met groot festival voor alle 37.000 studenten en het personeel

BREDA - Nu mensen eindelijk weer samen mogen komen op het terras of tijdens een evenement, pakt Avans Hogeschool groots uit. De hogeschool organiseert een festival voor alle studenten en het personeel. En de line-up liegt er niet om, met artiesten zoals Afrojack, Kraantje Pappie en Racoon.


 ”Als Avans Hogeschool weten we als geen ander hoe belangrijk het is om elkaar weer live te ontmoeten. Daarom organiseren wij Avans Live. Een groots festival met een spectaculaire line-up, voor alle studenten en medewerkers”, laat Avans weten. Dat festival vindt plaats op 2e Pinksterdag: 6 juni. Van 12.00 uur tot 23.00 uur kunnen studenten en werknemers genieten van het festival dat plaatsvindt op het Chasséveld. 

Het belooft een groots festival te worden, dat voor alle 37.000 studenten en bijna 4000 medewerkers gratis toegankelijk is. En Avans pakt uit met een indrukwekkende line-up met onder andere Maan, Miss Montreal, Racoon, Snelle, Kraantje pappie, Afrojack, Donnie en Kris Kross Amsterdam.

Ook konden studenten en personeel die zelf muziek maken zich aanmelden. Zo treden onder andere student fysiotherapie Stan Bor, student verpleegkunde Tessa Maynard en medewerker DJ-Pir op.

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief