Foto: PERRYROOVERSFOTOGRAFIE

Bredanaars vermaken zich bij Jazz Festival

BREDA - Het Breda Jazz Festival is vandaag van start gegaan! Om 13:00 uur opende Bart Wouters samen met burgemeester Depla de 50e editie. Bredanaars vermaken zich onder het genot van de muziek. 


Het Breda Jazz Festival is vandaag van start gegaan! Om 13:00 uur opende Bart Wouters samen met burgemeester Depla de 50e editie. Voorafgaand aan de opening op de Grote Markt was er van 12:00 tot 13:00 uur traditiegetrouw de jazz beiaardbespeling door stadsbeiaardier Paul Maassen. 

Op hetzelfde podium waar het festival geopend werd ging het festival om 14:00 uur van start met een Festival Surprise Band. Dit is een speciaal voor het Breda Jazz Festival samengestelde band van (inter)nationale solisten.

Tegelijkertijd was op het Spanjaardsgat podium gitaargrootheid Jan Akkerman te bewonderen. In totaal kunnen bezoekers kiezen uit maar liefst 20 podia.

Programma

Er zijn al veel mensen op het evenement afgekomen. Ook de komende dagen gaat het Jazz Festival lekker door. Het hele weekend kunnen liefhbbers op meerdere plekken in Breda terecht. Meer informatie over de dagen, tijden en acts vind je hier

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief