Afbeelding
Foto: Krenkelaar Appelcider

Vrienden van BredaVandaag ontvangen gratis fles Krenkelaar Appelcider

Door: Redactie Algemeen

BREDA - Mooie producten met een eerlijke prijs voor de teler: Dat is waar De Fruitmotor voor staat. De Krenkelaar appelcider van De Fruitmotor is één van de eerlijke producten die je vindt in de lokale kerstpakketten van Breda Maakt Mij Blij. En Vrienden van BredaVandaag ontvangen deze fles appelcider deze december gratis!

Ketencoöperatie De Fruitmotor zet zich in voor de lokale fruitteler én de Nederlandse natuur. “De regionale fruitteelt kampt met dalende werkgelegenheid en lage marges. Prijzen voor fruit staan onder druk. En lokale telers kunnen niet goed opboksen tegen de internationale concurrentie. Daar willen wij met De Fruitmotor iets aan doen.” De Fruitmotor helpt de telers. Door de fruitteler een eerlijke prijs voor zijn restappels te bieden, met daarbovenop een biodiversiteitspremie, komt er weer ruimte voor de telers om te investeren in wat belangrijk is: Een rijke bodem en insectenleven, schoon slootwater, meer wilde bijen en een bloemrijk landschap waar het voor iedereen fijn leven is.

Breda Maakt Mij Blij
Eén van de producten van De Fruitmotor is de Krenkelaar Appelcider. Dat is een lekker frisse cider met een verfijnde appelsmaak. Omdat Breda Maakt Mij Blij enthousiast is over de missie van De Fruitmotor, is de Krenkelaar Appelcider één van de vele producten die je vindt in hét lokale kerstpakket van Breda Maakt Mij Blij. “Het Breda Maakt Mij Blij Kerstpakket draait om lokale kwaliteit. Maar ook om het verhaal dat erachter zit”, legt Thibaud van der Steen uit. “Daar past deze appelcider perfect bij. Inmiddels zijn er al meer dan 7500 flessen ingepakt in de reeds verkochte kerstpakketten. En voor elke verkochte fles wordt er 2,5 m2 bloemenzaad aangeplant in Breda om de biodiversiteit te bevorderen!”

BredaVandaag en Breda Maakt Mij Blij hebben de handen ineen geslagen. Daarom ontvangen alle Vrienden van BredaVandaag deze december gratis een fles Krenkelaar Appelcider van 750 ml. 

Vriend van BredaVandaag
Vrienden van BredaVandaag profiteren van veel voordelen en steunen tegelijkertijd hét nieuwsplatform waar Bredanaars gratis het nieuws uit hun buurt kunnen lezen. Zowel online als op papier. Vrienden van BredaVandaag krijgen ieder jaar gratis het Jaarboek Breda, en profiteren van lokale acties zoals de gratis appelcider in samenwerking met Breda Maakt Mij Blij.

Ben je al Vriend van BredaVandaag? Houd dan je mail in de gaten voor informatie over deze gratis fles Krenkelaar Appelcider. Ben je nog geen Vriend van BredaVandaag? Ga dan snel naar www.vriendvanbredavandaag.nl en meld je aan! Voor slechts 29.95 euro per jaar profiteer jij van veel lokale acties en voordelen!