Foto: Guido van der Kroef

Man opgepakt met 200 pillen en flesje GHB

  Politie

BREDA - Een 39-jarige Bredanaar is zondagmiddag 10 maart, met dank aan een burger, aangehouden op de Leuvenaarstraat. Aanvankelijk gebeurde dit voor de beroving van een vrouw, maar bij nader onderzoek bleek daar geen sprake van te zijn. Wel werden er bij hem een flesje GHB en circa 200 pillen aangetroffen, vermoedelijk XTC. Hij wordt door de recherche gehoord. 


Rond 12.50 uur kwam er een melding binnen dat een vrouw op de Lunetstraat beroofd zou zijn. Een automobilist was de dader achterna gegaan en had hem op de hoek van de Schorsmolenstraat en de Leuvenaarstraat achterhaald. De verdachte werd aangehouden ter zake van diefstal met geweld. Bij fouillering werden er diverse zakjes pillen in zijn kleding en een flesje GHB aangetroffen.

Het slachtoffer was niet aanspreekbaar. Zij is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Tijdens het onderzoek bleek zij de vriendin van de verdachte te zijn. Vermoedelijk hadden ze onderling een conflict maar was er van beroving geen spraken. De 39-jarige vrouw was vermoedelijk vanwege drugsgebruik onwel geworden. Na controle mocht ze het ziekenhuis verlaten. FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief