Erik Eggens

Sales manager restaurant Binnen derde bij Hotellotop

  Zakelijk

CENTRUM – Steven Flore, salesmanager bij restaurant Binnen in het centrum, is derde geworden in de jaarlijkse wedstrijd van Hotellotop. Het thema was dit jaar ‘social media’. “En daar ben ik aardig mee bezig bij Binnen", aldus Flore.


Hotellotop is een bedrijf dat afgestudeerden van de Nederlandse hogescholen met elkaar in contact brengt en houdt. Het bedrijf schrijft ieder jaar bij de horecabeurs Horecava in de Amsterdamse RAI een wedstrijd uit.

Recent afgestudeerden van Nederlandse hotelscholen kunnen aan de wedstrijd meedoen. De derde plaats voor Flore is uitzonderlijk. “Traditioneel leveren de hotelscholen in Maastricht en Amsterdam de meeste afgestudeerden”, meent Flore. “De hotelschool Breda is hierin nog vrij jong en klein. Dat ik dan derde ben geworden is een goede prestatie.”

Flore wint met het winnen van de social media-wedstrijd geen geld, maar wel eeuwige roem, zoals hij het beschrijft. “Het is leuk voor mijzelf, maar natuurlijk ook voor Binnen.” Degene die zich binnen Twitter en LinkedIn het meest wist te onderscheiden, kreeg een maatpak ter waarde van 1500 euro. Flore deed goed z'n best met Binnen.

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief