Nieuw business centrum in Breda

  Zakelijk

STEENAKKER – Breda heeft er nieuw business centrum bij. Vorige week opende het zogenaamde ADD Business Center een vestiging aan de Brugsteen in Breda. het bedrijf heeft meer dan dertig vestigingen in Nederland en is vooral actief met verhuur van flexibele kantoren.


Doordat eigenaar Florentijn van den Bos veel vraag naar kantoorruimtes kreeg, startte hij vorige week een afdeling in Breda. “Ook uit België, waar we klanten hebben, kwam die vraag. Voor hun is het een bekende stad die een centrale ligging heeft. Maurice Vermeulen van Rewin heeft mij uit het grote aanbod dat bestaat aan een geschikte locatie geholpen.”

Dat de kantorenmarkt een enorm overschot heeft aan ruimtes is geen probleem, meent Van den Bos. “Het juist een fantastische markt. Het overschot aan vierkante meters is voor mij aantrekkelijk. Ons landelijk concept draait om kleine units en we werken met kleine marges. Dat werkt goed.”

Volgens Van den Bos gaat het enerzijds om kantoorruimtes en anderzijds om flexibele kantoren. “Het is mogelijk om met een inlogcode voor een dag een ruimte te boeken. Zo bieden we ook servicekantoren. Dat is speciaal voor bijvoorbeeld kleine zelfstandige die veel thuis werken of in het buitenland. Die kunnen dan wanneer nodig iets bij ons huren en dan nemen we zelfs de telefoon op en ontvangen we de post”, zegt Van den Bos.

In Breda heeft het ADD negen kantoren, een coaching ruimte en twee grote spreekruimtes. In Breda gaat het om een wat kleinere versie ten opzichte van andere locaties. Van den Bos: “Maar alles is voor handen. Van internet tot telefonie. Het is ook mogelijk een geheel ingericht kantoor te huren. Maar het draait vooral om dienstverlening.”

www.addbc.nl