Afbeelding
Foto: Wijnand Nijs

Avondje Europa in Grote Kerk met Frans Timmermans

Door: Wijnand Nijs Politiek

BREDA - Wordt de Europese samenwerking echt een succes? Wat merken we er dan van in het dagelijks leven? Wat zou anders moeten of kunnen?

Deze en andere vragen komen 10 april aan de orde tijdens een avond over Europa in de Grote Kerk. De avond, georganiseerd in samenwerking met de Europese Commissie, heeft drie gasten. Hoofdgast is eurocommissaris Frans Timmermans, eerste vice-voorzitter van de Europese Commissie en pleitbezorger voor ‘een sterk Europa dat werkt voor alle burgers’. Suse van Kleef woont en werkt in Londen als journalist en correspondent voor de NOS en de Persgroep. Daarnaast vertelt Sebastiaan Scholte over zijn ervaringen als ondernemer. Hij is CEO van Jan de Rijk Logistics in Roosendaal, een internationale transport- en logistieke dienstverlener.

Paul Depla, burgemeester van Breda, opent de avond en licht kort toe waarom Europa voor West-Brabant en Breda zo belangrijk is. Voor en na de pauze gaan de drie sprekers, onder leiding van Yolanda Sjoukes, chef Baronie van BN DeStem, in gesprek met het publiek.

Aanmelding voor deze gratis toegankelijke avond is alleen mogelijk via deze website. Vanwege de grote belangstelling, wordt aangeraden snel aan te melden.