Wedstrijdbad Wolfslaar later open dan gepland
Wedstrijdbad Wolfslaar later open dan gepland

Wedstrijdbad Wolfslaar later open dan gepland

Algemeen

BREDA - De geplande opening op vrijdag 25 mei van het wedstrijdbad in zwembad Wolfslaar kan niet doorgaan. Dat laat de organisatie via de website van het zwembad weten. Het wedstrijdbad gaat nu in het weekend van 24 juni open voor bezoekers. 

Verschillende factoren hebben gezorgd voor vertraging. Zo is door flinke regenval eind april een deel van de nog te betegelen vloer nat geworden. Dit heeft ervoor gezorgd dat er wederom vertraging in het betegelen is opgelopen. Een andere tegenvaller is dat de dekvloer op het schuine gedeelte van de duikkuil niet heeft gehecht aan de ondervloer. Hierdoor moet de dekvloer verwijderd worden en opnieuw worden aangebracht, zodat betegelen mogelijk is.

De organisatie laat via de website van het zwembad weten dat zij het betreuren dat de openingsdatum van het wedstrijdbad moet verschuiven naar het weekend van 24 juni. Omdat zij de teleurstelling van gasten begrijpen bieden ze abonnementkaarthouders een aantal voordelen aan. Zo mogen kaarthouders onder andere op vertoon van het Wolfslaar abonnement in oktober gebruik maken van het schaatsen op Kunstijsbaan Breda.