Het belooft een zonnige editie te worden.
Het belooft een zonnige editie te worden. (Foto: Stadsfotograaf Breda)

Breda Barst heeft geluk: zonnig weekend op komst

  algemeen

BREDA - Het ziet er naar uit dat Breda Barst aankomend weekend geluk heeft. Wie nu naar de weersvoorspelling kijkt, ziet dat de temperaturen weer over de twintig graden gaan en er geen regen wordt verwacht. Het blijft natuurlijk altijd spannend, maar er is goede hoop. 


Na een hittegolf keerde het weer volledig om en was het de afgelopen anderhalve week herfstachtig weer. Even leek het erop dat iedereen warm aangekleed naar het Valkenberg zou moeten komen, maar het tij is gekeerd. Beide dagen lijkt het rond de 22 graden te worden. Daarnaast is er weinig kans op regen en staat er een matige wind. 

Gratis popfestival
Het gratis toegankelijke popfestival Breda Barst vindt dit jaar plaats op 14 en 15 september in het mooiste stadspark van Nederland, het Valkenberg park in Breda. Dit jaar staan onder andere Navarone, Warhola (BE), blackwave.(BE), STAKE (BE), For I Am King, Fata Boom, Dirk. (BE), Bjørn Berge(NOR), Slow Crush (UK/BE),  I Against I, RUV, Onmens (BE), To Adelaide, Peuk (BE) en Soul Grip (BE) op het podium. Op het Suikerbeat podium schitteren diverse Bredase dj's. Daarnaast is er na het succes van vorig jaar een speciaal podium ingericht voor talenten. In samenwerking met o.a. Breda's Most Wanted en December Tapes heeft Breda Bars een programma samengesteld. 

Op Breda Barst vind je ook theater, een gevarieerd aanbod van lekker eten, een gezellige markt en toffe activiteiten voor kinderen onder de noemer Mini Barst. Het festival is voor iedereen, of je nu voor de gezelligheid of de muziek komt.

FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief