Afbeelding
Foto: PERRY ROOVERS

Twee doden in voertuig spookrijder, één dode en twee ernstig gewonden in andere auto

Door: Bregje Kop Politie

PRINSENBEEK - In de auto van de spookrijder, die gisteren rond middernacht een ernstig ongeval veroorzaakte op de A16, zijn twee personen overleden. In de tegenliggende auto is één persoon om het leven gekomen. Ook kwam er een hond om bij het ongeval. Drie andere personen liggen ernstig gewond in het ziekenhuis. 

Gisteravond omstreeks 23.30 uur werd er groot alarm geslagen bij de hulpdiensten na een aanrijding op de A16. Een spookrijder zou, ter hoogte van Prinsenbeek, op een tegenligger zijn geklapt. Hierbij kwamen drie mensen om het leven en raakten drie anderen zwaargewond. Ook kwam er een hond om bij het ongeval. 

De politie laat zojuist weten dat in het voertuig van de spookrijder drie inzittenden zaten: twee daarvan zijn overleden, één persoon is ernstig gewond overgebracht naar het ziekenhuis. In het andere voertuig, een Opel Agila, zaten ook drie inzittenden en één hond. In deze auto is één persoon overleden; de andere twee raakten ernstig gewond en werden overgebracht naar het ziekenhuis. Het hondje dat in de auto zat kwam ook om het leven. 

De politie heeft een onderzoek ingesteld. Voor mensen van de politie die dit zeer ernstige ongeval afhandelen, en die geprobeerd hebben de slachtoffers te redden, wordt Team Collegiale Opvang gewaarschuwd.