Artikelen in deze editie

BREDA - Een maan zoals je hem nog nooit hebt gezien, op een plek waar je hem nog nooit hebt gezien. Dat is Museum of the Moon. Vanaf zaterdag 11 december is de mega maan van kunstenaar Luke Jerram te bewonderen in de Grote Kerk.

BREDA - Gezinshuis El Noor heeft de Brabantse Stijlprijs gewonnen. De jury maakte bekend dat de familie Yaqini, die het gezinshuis runt, de publieksprijs heeft gewonnen.

BREDA - Aan het Pontjespad in Breda werd afgelopen vrijdag aan het begin van de middag het levenloze lichaam van een man aangetroffen. Volgens de politie gaat het om een 60-jarige zwerver die bekend staat onder de naam 'de luizenman'.

BREDA - Te midden van de Vleugels to the Max expositie in de Koepel in Breda keken 200 oranje Red Bull Racing fans zondag de ontknoping van het F1-seizoen. Een bloedstollende race met uiteindelijk een groot oranjefeest.

BREDA - Zondagmiddag 19 december wandelen de natuurgidsen van IVN Mark & Donge door de Galderse Heide.

BREDA - Poppodium Phoenix gaat verhuizen naar de Stokvishallen aan de Belcrumweg 60. The Loads, waar de organisatie in gevestigd was, wordt op 1 januari 2022 gesloopt. Op die plaats zullen namelijk woningen worden gebouwd.

ULVENHOUT - Lekker bakje koffie, een krantje en kleurrijke boekenkasten in de gerestaureerde Karkooi van het Pekhoeve complex in Ulvenhout.

ULVENHOUT - De ijsbaan moest helaas geannuleerd worden, maar afgelopen weekend is het Pekhoeveterrein in Ulvenhout toch in kerstsferen gebracht.

Wat maakt het jaar 2021 voor jou nou echt bijzonder? Heb je een eerste kindje gekregen? Of een tweede, derde of vierde? Ben je opa of oma geworden? Zijn jullie dit jaar getrouwd? Of vierden jullie juist een huwelijksjubileum?

BREDA - Nog nooit zijn er zoveel jonge ooievaars rond Breda geboren als dit jaar. Het waren er maar liefst dertien, die gezond en wel uitgevlogen zijn! Heel bijzonder want tot voor een paar jaar hebben er rond Breda nog nooit ooievaars gebroed!

'Wij zorgen dat mensen weer mee kunnen doen in de maatschappij'

'Wij zorgen dat mensen weer mee kunnen doen in de maatschappij'

Regionale Brede Welvaart in Nederland stabiel

Woensdag 15 december

BREDA - Wekelijks belicht filmliefhebber Frank Spreuwenberg een film die in één van de Bredase bioscopen draait of online te bekijken is. Dit keer Intouchables. Lees de lange versie van deze tip op BredaVandaag.nl